Хидромасажна озонотерапия от Ние,кучетата
с козметика и оборудване на Iv San Bernard
Какво представлява озонът ?
Думата озон идва от гръцкото „ozein" – „да помириша". Озонът (O3) е кислородната молекула (O2) с допълнителен кислороден атом. Този газ възниква естествено, когато ултравиолетовите лъчи от слънцето реагират с молекулата на кислорода (O2) в горната атмосфера на Земята, което създава т.нар защитен озонов слой. Озонът обаче може да бъде създаден и изкуствено с озонов генератор. Спа центърът на Ние,кучетата разполага с висок клас алуминиева вана и специална машина (и двете на марката-лидер в сферата Iv San Bernard) , която генерира озон във водата. Така кучето Ви получава едновременно къпане, масаж, лечение и релакс. В приятна обстановка и сред любящи и добре обучени професионалисти!
Какво представлява процедурата ?
В зависимост от целите, подбираме специални козметични продукти на италианската дермокозметика Iv San Bernard, които комбинираме и влагаме в напълнената СПА вана. Включваме Озон машината. Топлата вода започва да „бълбука". Всяко мехурче обгръща тялото на кучето Ви, създавайки му комфорт и облекчение. Това трае 10-20 минути. След което продължаваме с продуктите, масажираме, изсушаваме и по желание оформяме любимеца Ви.
В кои случаи е подходяща процедурата ?
Лечение на кожни проблеми като :
гъбички, алопеция, дерматит , себорея , лайшманиоза, алергии, зачервявания, следоперационно оплешивяване и още ... Препоръчително е да се направят първоначално 3-4 процедури с кратък интервал, след това по 1 на месец и постепенно да се разреждат. Предоставяме и специално изготвени серуми за пръскане по кожата в домашни условия между процедурите.
Поискай час за безплатен преглед
При проблеми със ставите :

Озонотерапията се прилага като помощник на кучетата с луксация, дисплазия и подобни.
Ползва се и по време на възстановителния период след счупване на крайник и операция.
Поискай час за безплатен преглед
За възрастни кучета над 7 години :

Озонотерапията, с включен затоплящ режим на водата, засилва кръвообращението, отпуска мускулите. Ето защо е особено подходяща за застаряващи кучета, които поради една или друга причина нямат достатъчно движение.
Поискай час за безплатен преглед
Антистрес :

Спа банята включва функция за хромотерапия, която се използва за коригиране на енергийния дисбаланс. Обхватът на избора на цвят помага за ободряване на тялото и ума, предизвиква дълбока релаксация или стимулира енергия и жизненост. Ще бъде избрана цветна програма, която да допълни изискванията на вашето куче.Особено подходяща за кучета, които са подложени на стрес - преместване в ново жилище, смяна на стопанина, предстояща операция и т.н
Поискай час за безплатен преглед
За истинско разкрасяване :

Озонотерапията осигурява на кожата и козината такова почистване в дълбочина, каквото не може да бъде постигнато и с най-силния шампоан. Това благоприятства по-лесното разресване, избистряне на цвета на косъма и цялостно подобряване на външния вид на животното.
Поискай час за безплатен преглед
Ето и някои наши случаи ...
Кинг - померан с алопеция,
получена след като е обръснат с машинка по цялото тяло. Проведохме 4 процедури на 10-12 дни, след което продължаваме с поддържащи веднъж месеца. Даваме хранителна добавка и подбрана храна. В ляво е заснет за пръв път когато дойде при нас, в дясно 5 месеца по-късно :)
Хит - померан с алопеция,
получена в следствие на силен емоционален стрес. Кожата му бе силно зачервена и на пъпки. Проведохме 5 процедури на 10-12 дни, след което продължаваме с поддържащи веднъж месеца. Даваме хранителна добавка и микс от серуми за домашна употреба. На снимките в ляво е в началото на цикъла от процедури, последните 2 са 3 месеца по-късно. Най-мащабираната е от юни месец 2020 г.
Бела - померан с алопеция от гр.Асеновград,
получена в следствие на обръсване с машинка. Все още не беше с гола кожа, но козината беше спряла да расте и беше въпрос на време - да започне да капе. Проведохме общо 3 процедури за 3 месеца поради невъзможността на стопаните да пътуват често до нас. Дадохме хранителна добавка и микс от серуми за домашна употреба.
Бади - померан с алопеция,
получена в следствие на обръсване с машинка. Кожата му бе суха,почерняла. Проведохме общо 4 процедури на 10-12 дни, след което 3 поддържащи веднъж в месеца. Даваме хранителна добавка и микс от серуми за домашна употреба. На левите снимки е в началото, на десните снимки е след 7-ма процедура, проведена на 21.09.2020 г.
Ори - померан с алопеция,
с неясен произход. Проведохме общо 6 процедури на 10-12 дни, след което 2 поддържащи веднъж в месеца. Даваме хранителна добавка и микс от серуми за домашна употреба. Цялата трансформация се случи за около половин година.
Бу - Чао чао с алопеция от гр.Кюстендил,
получена след като е обръснат с машинка по цялото тяло. Имал е гъбична инфекция по гръбнака с диаметър 5 см и Ветеринарни лекари в гр.Кюстендил решават да обръснат цялото куче, за да го лекуват, без да осъзнават, че породата е с двойна козина. Проведохме 4 процедури за 3 месеца, след което продължаваме с поддържащи веднъж през месец заради невъзможността да пътуват често до нас. Даваме хранителна добавка.Труден, но все пак прогрес. Видимо по-чиста кожа.
ЦЕНИ на ПРОЦЕДУРИТЕ
След преглед на състоянието на кучето, се изготвя план за провеждане на процедурите и техния брой. Тогава се определя и цената им, която варира в диапазона 75 - 150 лв.
Запиши час лесно и влез в нашия отбор
Остави ни своя контакт и ще те потърсим за потвърждение
За коя дата искаш да запазиш час ?
За какво искаш да запазиш час ?
/натисни квадратче, за да маркираш избора си/
Име на кучето
Порода на кучето
/ако няма порода,опиши каква е козината му/
Тегло на кучето (напишете само цифрата)
Твоето име и фамилия
Твоят телефон
Твоят e-mail в случай, че не можем да те намерим по телефона
Заповядайте!
Контакти:
+359 878 424 565
pet_land@abv.bg
Локация:
гр.София, кв. Витоша, ул.Могилата 7
Ориентир:
Намираме се на 2 мин.с кола от мол Парадайс и метрото
Свържи се с нас сега:
Close
Viber
Messenger
Mail
Phone